Այբուբեն
" and9999999999ԷՈ
" and9999999999ԸՉ
"/*--9999999999ԹՊ
"/*--9999999999ԺՋ
-09999999999ԻՌ
-09999999999ԼՍ
/*--*9999999999ԽՎ
/*--*9999999999ԾՏ
099999conveԿՐ
099999s3ՀՑ
099999s3ՁՈւ
099999ԱՂՓ
099999ԲՃՔ
and 199999ԳՄՕ
and 199999ԴՅՖ
and(9999 99999ԵՆ
and(9999/99999ԶՇ
Արագ Որոնում


Մակարոնի տեսակներ
Մակարոնը ցորենի ալյուրից պատրաստված սննդամթերք է: Լինում է խողովակաձև (մակարոն, եղջյուրիկներ, փետուրիկներ և այլն), ձևավոր (աստղիկներ, խխունջիկներ, ականջիկներ, օղակներ և այլն), վերմիշել (սովորական, բարակ, ձևավոր և այլն), արիշտա: Մակարոնի պատրաստման համար օգտագործվում է սպիտակուցներով հարուստ, բարձրորակ ալյուր: Լավագույն հումքը ցորենի կոշտ սորտերից ստացված ալյուրն է, որից հունցած խմորը հատուկ ձևամաղերից արտափչելով՝ ստանում են զանազան ձևերի մակարոններ, այնուհետև դրանք չորացնում են: Մակարոնի հիմնական առավելություններն են երկարատև պահելու հնարավորությունը (առանց սննդային և համային հատկությունների կորստի), բարձր սննդարարությունը, պատրաստման արագությունն ու դյուրինությունը: